Експлуатація взуття

;
Шкіряна підошва не призначена для носіння в дощову, морозну погоду, в сльоту, сніг - можливо розклеювання підошви, різко збільшується знос, на морозі тонка підошва може тріснути.

При носінні шкіряного взуття в сльоту і вогкість, рекомендуємо попередньо обробити взуття спеціальними засобами, що запобігають промокання взуття та захищають зовнішній, ніжний шар шкіри від пошкоджень.

При одяганні взуття користуйтеся спеціальним ріжком для взуття - тоді шов на п'яті не розійдеться, виріб не втратить зовнішній вигляд.

Жіночі модельні туфлі на тонкій шкіряній підошві за своєю суттю є вихідними, офісними і не призначені для тривалої ходьби по вулиці. Підошва таких туфель швидко стирається, тому, якщо ви все-таки збираєтеся багато ходити в модельних туфлях, рекомендуємо через деякий час після початку експлуатації зробити в майстерні тонку гумову профілактику на підошву.

При ходьбі в туфлях на шпильці будьте уважні - остерігайтеся решіток метро та ін - може зламатися каблук. Якщо ви водите машину, доцільно переодягати вихідні туфлі на мокасини без каблука - через натискання на педалі змінюється форма туфель, може зламатися каблук або переламатися тонка шкіряна підошва. Пам'ятайте, якщо в результаті неналежного використання ваше взуття прийшла в непридатність, то це тільки ваша вина

Популярні публікації