Модне чоловіче взуття 2012.

;
чоловіче взуття 2012
Комітет моди ANCI (Національна асоціація виробників взуття Італії) визначив основні напрямки моди для виробництва взуття в майбутньому осінньо-зимовому сезоні 2011-2012. Прогнозується популярність трьох трендів: Protection, Steam punk, Dark dandy & Chik vampire.


Чоловіче взуття 2012

Protection визначає образ чоловіка, що відступить від тотального військового стилю. Для цього напряму характерне використання м'яких сортів шкіри, вставок в дусі 80-х і захисних елементів «вамп» у поєднанні з товстою підошвою взуття 2011-2012. Сталеві пряжки і заклепки, хутряна підкладка, що контрастує прострочки і полуполірованной шкіра створюють актуальний вид дербі і мокасинам цього стилю.



Модне чоловіче взуття 2012

Steam punk рекомендується чоловікам, які цікавляться проблемами екології, захопленим гірськими лижами, і які віддають перевагу моделі взуття 2012 ручної роботи. Різноманітні, в тому числі і екзотичні, види шкіри, м'які двоколірні поверхні з застосуванням перфорації та прикрас, ранти, елементи techno, срібло і золото, округлі форми і потовщена підошва позначають даний тренд.




чоловіче взуття 2012Dark dandy; Chik vampire розроблений для представників сильної статі, часто відвідують світські раути, і що мають слабкість до всього готичного. Товста теляча полірована шкіра поєднується з рантами, перфорацією і контрастною прострочуванням для додання взуття 2012 підкресленого обсягу. Все взуття має значну підошву і шкіряні підбори. Використовуються блискавки, хутро, металеві застібки і пряжки, а також шкіряні ремінці та шнурівка.

Популярні публікації