Вибираємо чоловіче взуття на сезон осінь-зима 2011

;

Cучасне чоловіче взуття для осені та зими пропонує сильній статі найширший асортимент продукції від різних виробників. Чоловіче взуття на осінь і зиму 2011 радує новинками і модними колекціями. Характерна особливість чоловічого взуття це те, що воно має властивість поєднуватися з більшістю чоловічого одягу в різних комбінаціях. Осінь і зима - вимогливі до якості взуття пори року, адже протистояти вітрам, сльотi та іншим не найбільш приємним погодних умов може не кожна взуття, а осінній та зимовий сезон 2011 року прогнозуються достатньо суворими в плані погодних умов.

Функції та критерії вибору чоловічого взуття на осінь і зиму 2011

Якщо ви йдете на роботу, якесь цікаве захід чи будь-яке інше важливе для вас подія, взуття повинна максимально відповідати бажаного образу. Чоловічим моделям взуття для осені та зими дуже важливо виглядати ідеально з безлічі причин. Особливе значення надається матеріалу, з якого виготовлено взуття. Колір вторинний, хоча теж досить важливий. Говорячи про осінь, то одним із самих практичних варіантів для чоловіків є спортивні черевики або мокасини, також варто згадати про класичні черевиках і туфлях, які впевнено тримають свої позиції в рейтингу найбільш зручних моделей взуття, затребувані восени. Вільний і спортивний стиль у 2011 році вітається і буде домінувати.

Популярні матеріали і кольори в чоловічого взуття на осінь і зиму 2011

Матеріали, використовувані для моделей чоловічого взуття в 2011 році, вельми різноманітні. Хоча справжній фаворит восени і взимку - це шкіра. Говорячи про кольори, то практичні і затребувані коричневі і чорні відтінки. Лакова шкіра відмінно уживається з взуттям, і чоловічі колекції все більше наповнені моделями саме з цього матеріалу. Трохи осторонь, але серед лідерів сезону залишається і замша - класичний хід модельєрів. Говорячи про міжсезоння 2011 року, варто відзначити цікаві чоловічі чоботи з гуми або водовідштовхувального вінілу. Доступні стильні колірні рішення для поєднання з модними куртками і пальто. Також набирає популярність взуття з нубука. Новинка зимового сезону - цікаві хутряні мокасини з поверхнею з велюру, цей матеріал також все частіше зустрічається в чоловічих колекціях в 2011 році. В цілому чоловіча мода на зиму і осінь продовжує радувати своєю яскравістю і все i стилем для активних і життєрадісних людей

Популярні публікації