Взуття RALF RINGER ОСІНЬ-ЗИМА 2011-2012.

;














Нові моделі з колекції Осінь-Зима 2011-2012 були розроблені з урахуванням сучасних тенденцій в моді і збереженням традиційних переваг RALF RINGER - зручності і якості. У цьому сезоні RALF RINGER відкриває нові грані тебе - використовуй свої приховані можливості для нових звершень! Осіннє взуття вже у продажу!



ЧОЛОВІЧЕ взуття 2011-2012
 
До колекції увійшли легкі і елегантні зимові черевики з високою якістю обробки шкіри з лінії CLASSIC. Така пара взуття з притаманною їй вишуканістю поставить помітну крапку в Вашому класичному образі. Моделі з лінії WEEKEND внесли до колекції «нотки» міцності і зручності. Натуральне хутро, рифлена підошва, зносостійкість сподобається чоловікам, що цінують свободу і ведуть активний спосіб життя. 

Стильні та молоді духом «отримають своє»: цього сезону лінія PIRANHA об'єднала в собі і кросівки, і кеди, і міський полуспорт, і навіть снікерси. Ультрамодні моделі PIRANHA - нове слово в колекції RALF RINGER. Володарів нестандартного розміру і повноти ноги порадують чоловічі черевики з лінії GRAND. Вони підходять як для офісу і виходу у світ, так і для щоденного використання і активного відпочинку. Взуття серії REAL RALF - неодноразово перевірена російськими дорогами і мільйонами чоловіків - зберегла свої головні якості: міцність і надійність. Чоловіче взуття осінь-зима 2011 вже в магазинах мережі RALF RINGER! 

Модне взуття 2011 чекає на Вас!

З повною колекцією взуття RALF RINGER Ви можете ознайомитися в розділі «Каталог взуття». Прислухайся до своїх бажань, йди до нових звершень в черевиках від RALF RINGER - шлях відкриття Відвідайте найкращий магазин зимового взуття! Розпродаж взуття з весняно-літньої колекції вже почалася!

Популярні публікації