Шкіряне Чоловіче взуття. Колекція Зима 2011.

;
З приходом на взуттєвій ринок в 1996 році торгової марки GRIZZLY покупцям стало набагато простіше вирішити проблему вибору і купывлы якісного, зручного, доступною за ціною і модного шкіряного взуття від виробника.За більш ніж десятиліття компанія домоглася значних успіхів і перетворилася на одну з найбільш динамічно розвиваються на взуттєвому ринку.



Виробництво і оптовий продаж взуття стали не тільки способом заробітку а й засобом самовираження в цьому світі.




В даний час наша компанія активно росте, реалізуючи довгострокову програму розвитку роздрібної мережі "Україну" в Харкові і регіонах.

Мережа представництв TM GRIZZLY розкинулася по всій Україні і включає в себе - Київ Харків Хмельницький Дніпропетровськ Донецьк Одеса та ін

Росія теж не залишилася без нашого вніманія.І з недавнього часу взуття TM GRIZZLY представлена в столиці Росії - Москва, звідки здійснюється оптові поставки в такі регіони як Пітер Перм Саратов Єкатеринбург Новосибірськ Мурманськ Архангельськ Челябінськ Казань Самара Воронеж Білгород та ін



У найближчих планах - відкриття нових сучасних взуттєвих супермаркетів з широким асортиментом якісної, зручною, стильного взуття за доступними цінами!


Відвідавши наш інтернет магазин взуття, вашій увазі буде представлений фото-каталог стильною і модного взуття - осіння зимова весняна і літня колекції. Сучасне взуття представлено ТМ GRIZZLY - це яскравий дизайн, максимальний комфорт і найширший асортимент взуття на будь-який сезон і випадок життя.


Спортивне взуття, чоловічі туфлі, зимові черевики, сандалі, шльопанці, кеди, мокасини, шльопанці - ось (далеко не повний) перелік нашої продукції.

Ми постійно стежимо за мінливими вимогами та уподобаннями покупців. Мережа завжди готова запропонувати модну чоловіче взуття різних стилів. Якщо вас цікавить сток опт, то звернувшись до наших представників ви зможете купити взуття минулорічних колекцій, отримавши при цьому значні знижки.

Виготовляючи чоловіче взуття ми рівнятися на такі імениті фірми як - baldinini (Балдініні), geox (ГЕОКС), ecco (екко), carnaby (Карнабі), columbia (Коламбія), caterpillar (Катерпіллер), carlo pazolini (Карло Пазоліні), egle (Егле), fabi (Фабі) і сподіваємося досягти таких же висот в качестве.Для цього нами застосовується італійська та китайська фурнітура, що безсумнівно позначається на товарному вигляді нашої продукції.


Покупці по достоїнству оцінять ще один безперечний плюс - зручні колодки, виконані з урахуванням особливостей стопи і розмірно-полнотной характеристик взуття.

Але молодіжна мода не стоїть на місці і наші модельєри вже переступили до розробки чоловічої колекції осінь-зима 2011.

Розробкою моделей займаються молоді талановиті дизайнери. Які розробляють, як сучасні (сіті стайл), так і класичні моделі.





Ми робимо моду доступною;
Якість бездоганною;
Обслуговування персональним;
Партнерство надійним.

Популярні публікації