;


Чоловічі сандалі - здавалося б невід'ємна частина чоловічого літнього гардероба. Адже жарким літом потрібно взутися в максимум легке, вільне, відкрите взуття.

Але багато критиків і аналітиків говорять про те, що варто подумати перш ніж купувати собі сандалі чоловічого крою. За причин не елегантності.

Одні наполягають на легких туфлях, мокасинах, інші - просто на тапочках або в'єтнамках, але не босоніжках. Треті взагалі не говорять про можливе типі взуття, а радять не взувати сандалі, бо вони знаходяться в "мінус-листі" жіночих уподобань.

Так чи інакше, багато чоловіків, мають власну думку з цього приводу, тому чоловічі сандалії для них це дуже важливий елемент гардеробу.

Проаналізуємо тенденції і типи можливих сандалій

Чоловічі спортивні сандалі
Спортивні сандалії в основному виробляються з гумовою або ПВХ підошвою, з двома текстильними або шкіряними лямками попереду і однієї ззаду. Носять такі сандалі під спортивні штани, деякі види джинсів. Але нив якому разі, не на вечірні виходи, в ресторани, кафе, бари, кіно і т.д. 



Чоловічі сандалі класика
Класичні чоловічі сандалії можуть бути самими різними - з тонкою легкою шкіряною підошвою, або з гумової, або з поліуретанової, верх також може бути самим різним - від однієї смужки до кількох десятків. Головне тут - щоб такі босоніжки підходили Вам до вбрання. 



Взагалі, сандалі прийнято носити з бриджами, капрі, шортами, джинсами або спортивними штанами. Ні в якому разі, не взувайте сандалі під класичні наряди. Це виглядає не зовсім коректно.
Навіть жінки - любительки суворого стилю - не дозволяють собі взувати під строгий класичний костюм відкрите взуття

Популярні публікації