Догляд за взуттям.

;

Чоловіче взуття зі шкіри , вимагає регулярного догляду. Для цього використовуються не тільки щітки і бархотки, але і креми для взуття.

Для взуття чорного, білого кольору нескладно знайти в продажу кольорові креми. Вони чудово захищають туфлі, чоботи і черевики від вицвітання, подряпин та інших механічних пошкоджень. Модне взуття червоного, синього, зеленого та інших яскравих кольорiв також потребує догляду. Ви можете обробляти її безбарвним кремом, але вам необхідно дотримуватися обережності, оскільки такий крем не захищає пігмент взуття і не настільки ефективно обробляє подряпини.

Креми для взуття розрізняються за своїм складом. Ті креми, що містять органічні розчинники, легко наносяться на взуття і не вимагають тривалого полірування. Вони чудово підходять для обробки демісезонного і зимової чоловічого та жіночого взуття. Ботильйони, черевики, чоботи, півчобітки і туфлі найкраще обробляти кремами на органічних розчинниках. Вони захистять ваше улюблене взуття від вологи та забруднень, зберігаючи її блискучими і доглянутими.

У продажу також можна знайти емульсійні креми. У них міститься мало розчинників, оскільки основною складовою є вода. Такі засоби дозволяють шкірі дихати, тому ними слід користуватися навесні і влітку. Літнє взуття, особливо мокасини, туфлі та жіночі босоніжки зі шкіри потребують догляду не менше зимових черевиків. Емульсійні крему покривають поверхню тонкої пористої плівкою, щоб повітря і волога не скупчувалися в туфлях.

Раз на тиждень необхідно наносити захисний крем на взуття за допомогою ватного тампона. Для догляду за зимовим взуттям особливо важливо наносити крем ввечері і полірувати взуття вранці, щоб крем встиг вбратися і підсохнути.

Популярні публікації