Тенденції чоловічої взуттєвої моди

;

Законодавцями модних трендів завжди були італійці, ось і зараз італійські експерти сперечаються з приводу найбільш потужних трендів модного чоловічого взуття в цьому сезоні, думки про майбутні тенденції розділилися. Велика група любителів всіх свіжих і нових тенденцій чоловічого взуття вважає, що прийшли в моду чоловічі туфлі і сандалі з імітацією плетених елементів будуть популярні і не втратять своєї актуальності і до наступного сезону.



Що й казати, дихаюче чоловіче взуття зручне і практичне, і навіть найпалкіші шанувальники класичного стилю не відмовлять собі в задоволенні мати пару взуття, з одного боку практичну, з іншого - містить у собі легкий, не кричущий шик і стиль. Чоловічі сандалі все більше входять в моду, їх носять повсюдно, не сковуючи себе традиційними уявленнями про те, що «добре» і «можна», і в яких випадках неприпустимо вдягати таке взуття.

Одночасно розвивається і інший напрямок чоловічої взуттєвої моди, його основний зміст в тому, що відбувається повільний перехід від манірної класики до більш молодіжним моделям. Експерти виявили, що сильною половиною людства на практиці часто ігноруються модні тенденції в області чоловічого взуття, якщо вони не відповідають таким вимогам, як легкість, зручність, практичність. Компанії-виробники підлаштовуються під цю тенденцію, практично всі відомі будинки, в сферу інтересів яких входить і продаж взуття оптом, значно розширили молодіжний асортимент. Ринок диктує свої умови, висока мода на взуття підлаштовується під вимоги зручності і практичності.

Дизайнери взуття розробили велику кількість моделей у спортивному стилі, які поєднуються з консервативною і традиційною одягом. Сувора вимога до обов'язкового носіння класичної чоловічого взуття зі шкіри з костюмом поступово розчиняється в модних тенденціях. Зараз з костюмами носять мокасини, із суворим пуловером або класичними брюками можна надіти чоловічі кросівки або спортивні кеди. Правда, сучасні кеди-снікерси виготовляються з натуральної шкіри або якісного шкірозамінника і колірна гамма таких кед може бути дуже різноманітною. Дизайнери взуття різних відомих брендів вважають, що входять в моду кеди-снікерси дуже добре виглядають з звуженими штанами спортивного крою.

Таким чином, тенденція носити «молодіжне» спортивне взуття до душі завзятим модникам, які намагаються бути на хвилі моди, і чоловікам, які хочуть виглядати стильно, але не жертвувати зручністю. І шкіряні сандалі, і кеди чоловіки носять із задоволенням.

Популярні публікації