Чоловіче взуття Nando Muzi

;
Фірми Nando Muzi вже без малого 50 років. Вона була заснована в 1963 році в маленькому містечку «Сант" Elpidio Маре ». Засновники та працівники фірми вчилися багаторічному майстерності взуттєвого ремесла, переймали і модефеціровалі традиції. Головною метою фірми було робити хорошу затребувану взуття. Щоб встигнути за розвитком попиту споживачів та їх вимог в 1979 році фірма переїжджає в нове місце, повністю змінює оснащення та обладнання. Тепер у фірми є всі умови для здійснення своїх цілей. Щороку Нанду Мудзі випускає велику кількість взуття, а саме - близько 150000 пар. Але ця фірма не прагне випустити як можна більша кількість взуття, для них важливіше якість. Якість з самого початку заснування фірми було головним принципом. У цій взуття якісно все: матеріали, ручна робота, технології.

Нанду Мудзі протягом 45 років створювали одні з самих затребуваних в Італії і у всьому світі колекції взуття. Це поєднання високої якості, традицій і вмілого використання нововведень. Це елегантні туфлі, класичний, сучасний, часом зухвалий стиль. Брендова взуття Нанду Мудзі унікальна, тут знайде свою пару взуття будь-яка жінка, що будь-якої національності, віку і будь-яких поглядів.

Нанду Мудзі здобуло визнання в таких містах-законодавця моди як Нью-Йорк, Мілан, Париж, Лондон, Москва, Токіо. В усьому світі ця фірма відома як виробник жіночого взуття елітного класу. Якщо Ви придбаєте взуття Нанду Мужі, то можете бути впевнені, що ви її будете носить не просто з задоволенням, а з гордістю. Крім того, що Нанду Мудзі - це стильна Італійська взуття, це ще й сучасні аксесуари. Аксесуари завжди є відмінним доповненням до взуття, вони, як правило однакові по колірній гамі і стилю.

Нанду Мудзі має близько 388 бутиків в країнах СНД. Фірмова взуття представлена більше, ніж в 200 колекціях. Кожна пара взуття - це кропітка робота найкращих майстрів взуттєвого мистецтва. Господар фабрики бере безпосередню участь у виробництві взуття. Він розробляє дизайн взуття та особисто приймає кожну, вже виготовлену, пару взуття. Нанду Мудзі кожен рік бере участь у виставках елітного італійського взуття, провідних ярмарках країни і зарубіжних країн. Багаторічні якість і ексклюзивний стиль - це головний запорука успіху Нанду Мудзі і унікальність кожного клієнта вже не один десяток років

Популярні публікації