Чоловіче взуття Lorenzi.

; Торгова марка Lorenzi відраховує свою історію з 1983 року, коли Джованні Маца і Рінальдо Камерленго загорілися ідеєю створити дуже італійську і дуже якісну фірму, яка виробляла б продукт найвищого рівня. Завдяки тому, що і Джованні, і Рінальдо були чудовими дизайнерами і технологами взуттєвої промисловості, італійці зуміли втілити їх ідею в чудову реальність у вигляді компанії, яка виробляє 600 пар взуття щодня, а займана нею площа складає 1000 квадратних метрів з 40 людьми, що працює на ній.
чоловіче взуття  Lorenzi
Класична і повсякденне чоловіче взуття Lorenzi, розроблено і вироблено безпосередньо в Італії з використанням як найсучаснішої технології, так і традиційного італійського ремісничої майстерності, виготовляється з ексклюзивних натуральних матеріалів: верх взуття, підкладка та устілки виконані тільки зі шкіри, підошва робиться зі шкіри або (та ) гуми. Блискучі продукти, які завоювали безумовне визнання в усьому світі, позиціонуються компанією Lorenzi і NOIR І Co як одні з найкращих брендів в Італії.

Продукція

У доповненні до натуральним і якісним матеріалам, з яких виготовляється чоловіче взуття Lorenzi, ця марка приділяє пильну увагу деталям, які надзвичайно важливі у взуттєвому бізнесі. Все це становить віхи традиції Lorenzi, традиції, яка не знала невдач, банкрутства. Традиції, де цінується хороший смак і гарні манери. Все це втілюється в нових колекціях бренду, які є природним продовження традицій марки, і згодом займуть належне місце в історії

Італійське якість

Італія здавна славилася своїми майстрами взуттєвого мистецтва. Століттями відточеними майстерність цього ремесла зробило італійців неперевершеними взуттьовиків, жодна країна в світі не може посперечатися з Італією за якістю виробленої взуття. Торгова марка Lorenzi не виняток. Однак, у сучасному світі, щоб досягти успіху, необхідно не тільки користуватися віковими традиціями, але і впроваджувати нові технології. Lorenzi як ніхто розуміє це: фабрика, де виробляється взуття цього бренду, оснащена сучасною апаратурою, яка ефективно транспонірует взуттєве мистецтво у світ двадцять першого століття.



Політика компанії

Lorenzi прагне активно спілкуватися зі своїми покупцями, клієнтами. Всі скарги, побажання кожного покупця приймаються з натхненням. Адже немає нічого важливіше, ніж думка самого головного людини, для якого робиться чоловіче взуття Lorenzi - покупця. Можливо, тому взуття Lorenzi має такий успіх по всьому світу, адже купівельної чутье важко обдурити: комфортна, приємна на дотик взуття, зроблена з душею і любов'ю не може не підкорити серце самого вимогливого клієнта.

Чоловіче взуття Lorenzi - якість у всьому.

Чоловіки, які вибирають взуття Lorenzi, обирають насамперед якість. Ця взуття вражаючим чином задовольняє всім вимогам сучасного чоловіка: вона якісна і комфортна, що, мабуть, є самим важливим критерієм при виборі взуття, адже незручні черевики або черевики, зроблені нашвидкуруч, можуть зіпсувати не тільки настрій, але й сприятиме невдалий день. Це взуття елегантне та добірне, причому, в колекції Lorenzi Ви знайдете як класичне, так і повсякденне взуття. Це взуття чоловіків, які прагнуть до лідерства на роботі, і є душею компанії на відпочинок, чоловіків, які знають, як важливий стиль в сучасному світі, знають, яка ціна цього італійського якості.

Популярні публікації